Attest behalen bij Muzaïek

Je volgde een cursus animator en wil je attest behalen bij Muzaïek. Dit kan perfect! Onze kampen tellen mee als stage voor een officiële erkenning als animator. Wie nog geen cursus animator volgde, maar toch graag een officieel attest wil, kan bij ons terecht voor meer info!

Voor wie

Je bent minstens 15 jaar en volgde een cursus animator bij een erkende organisatie. Je hebt een KAVO-ID en wil graag onze kampen laten mee tellen voor jouw stage. Wie nog geen cursus volgde, kunnen wij doorverwijzen naar een organisatie. Na afloop van die cursus kan je dan bij ons terecht voor je stageweken.

Infomoment verplicht

We verwachten je op één van onze infomomenten. We laten je kort kennismaken met onze organisatie en geven antwoord op al jouw praktische vragen.

Vormingsdag warm aanbevolen

Kom zeker eens langs op onze vormingsdag voor nieuwe monitoren. Dit is het ideale moment om je onder te dompelen in onze visie en werkwijze. Een leuke en leerrijke dag waarin je klaargestoomd wordt om aan de slag te gaan op onze activiteiten. Tegelijkertijd is dit een mooie aanvulling op de cursus die je al volgde.

Wat nu

Vul onderstaand formulier in, zo kunnen we jou contacteren om verder af te spreken.